dijous, 5 de maig del 2011

Safareig 118 maig / juny 2011


1 comentari:

  1. Estimada Elvira he reconegut immediatament la teva fesomia encara que portis els ulls amb aquest mena d’esparadrap blanc. Estàs magnifica!!!, sento enveja del teu pacte amb el diable per què els anys no passen per la que sempre ha estat una de les dones mes clares d’aquest poble.
    He vingut uns dies a casa de la meva filla, ara que ja han acabat la passió i poden estar per una servidora. Aprofito la meva estada fins les properes eleccions municipals, mai he volgut empadronar-me a altre lloc que no fos el meu poble natal... una que es orgullosa de ser d’Esparreguera i vol complir amb el seu vot on va néixer.
    Ves per on que al matí mentre comprava quatre cebes a la fruiteria he descobert el teu escrit, nena que si tenia el mínim dubte a l’hora de votar!!!... ara ja ho tinc clar. Votaré a la Paca, que apart de maca és simpàtica. Recordo quan va venir a casa de la nena les darreres eleccions amb aquella companya seva de partit que l’altre dia parlava a la televisió de la seva esplèndida gestió econòmica a l’ajuntament. Que properes, dolces, fins i tot els ulls se’m van omplir de llàgrimes amb els petons de acomiadament. Al tancar la porta sabia que guanyarien, portaven la veritat en les seves paraules.
    Esparreguera es un poble dinàmic, comercial, industrial, net, segur, ple d’espais enjardinats, on no hi posen pals a les rodes a l’hora de facilitar el comerç o l’empresa. El nostre consistori viu per el poble, compra al poble, porta els fills a les escoles del poble, fa poble i per tant cobra dels impostos poble. Ens podem queixar?... NOOOO.
    La Paca encara porta aquella jaqueta de pell color rosa de fa quatre anys enrere, oi?, si guanyes tant segur que ja la hauria canviat. Aquelles manifestacions injustes de fa un parell d’estius, on quatre manipulats de fora, cridaven improperis portats per la ràbia de la modèstia que la nostra alcaldessa sempre ha dut com a senyera. Has vist la foto que li han fet en els pamflets del partit?. L’anell d’alpaca tant maco que porta... que senzilla es en tot!!!
    Tu ho has dit... la pobra s’ho mereix!!!! Votem PACA i al seu equip.
    Eulalia Guerra i Segura

    ResponElimina